"Az élmény elragad, az emlék megmarad!"

Bemutatkozunk

Az ArtMax Kreatív Ügynökséget 2008-ban alapítottuk, mert úgy gondoltuk, hogy az eddig megszerzett értékes tapasztalatainkat és befolyásos kapcsolatrendszerünket, a szívünkhöz közelálló ügyfelek javára fordítjuk. Mindezt magas színvonalon, minőségi módon és a megfelelő áron prezentálva.

Kreatív Ügynökségként olyan marketingmegoldásokat kínálunk, ami a szokványostól eltérő, vagy éppen tradicionális, ugyanakkor mégis egyedi. Ezzel is elősegítve, hogy ügyfeleink, partnereiket valami különlegessel lepjék meg, és ezzel kiemelkedő szerepet vívjanak ki maguknak a piacon.

Minden koncepciónkat az adott projektre és az ügyfél kívánságaira szabjuk. Rugalmas ügyfélkezelésünkkel, korrektségünkkel és minőségi hozzáértő szakmai szolgáltatásunkkal a hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítását céloztuk meg.

Válassza a .......

....... kreativitást és rugalmasságot, a feledhetetlen élményt, amit cégünk nyújt Önnek és Cégének..

Szívügyünknek tekintjük, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk,
mely eredeti, szokatlan, egyszeri és megismételhetetlen!

Fokozottan figyelünk az ügyfél, illetve a célcsoport különleges igényeire. Aprólékosan megtervezett élményeket kínálunk, olyan ötletekkel, melyek kizárólag az Önök cégéhez köthetők.

Szlogenünkben is hitvallásunk:
„Az élmény elragad, az emlék megmarad”
Kiss Krisztina – Ügyvezető igazgató

Több mint 13 éve dolgozik a rendezvényszervezés területén, így elmondhatja magáról, hogy kiterjedt beszállítói kapcsolatokkal rendelkezik. Szerencsésnek tartja magát, mert a kreativitás nála egy jól kifejlett ösztön, ezért ötletekért nem kell a „szomszédba mennie”. Mielőtt az ArtMax Ügyvezetője lett, több neves rendezvényszervező cégnél dolgozott vezető pozícióban, vagyis rendelkezik azzal a tapasztalattal és szakmai tudással,ami garantálja egy rendezvény sikerét. Ötleteinek hála, az ArtMax ügyfelei mindig egyedi marketingmegoldásokkal találkozhatnak legyen szó arculatépítésről, rendezvényszervezésről vagy reputáció erősítésről.

Molnár Gábor – Esküvő Üzletág vezető

Gábor magasan képzett, tapasztalt szakember, akinek a Munkája a hobbyja. Imádja azt amit egy esküvő szervezése jelent, vagyis szeret nyüzsögni, és az esküvő szervezés során felmerülő problémák neki csak megoldandó feladatok. Kreatív,Maximalista, precíz, és azt vallja, hogy mindig mindent csinálj teljes erőbedobással a legjobb tudásod szerint így biztosan mindenki elégedett lesz. Minden általa megszervezett esküvő különleges, mert addig töri a fejét amíg ki nem talál valami olyan egyedi momentumot mely az ifjú párra jellemző, így az esküvőbe beleszövi a pár egyéniségét is. Több sikeresen megszervezett esküvő után is számára az a legnagyobb elismerés, ha egy ifjú pár szemében megcsillanni látja a boldogság könnyeit, amikor kimondják a boldogító igent.

Szívügyünknek tekintjük a különleges kulturális események támogatását, ezért vállaltunk részt egy kiemelkedően magas színvonalas rendezvény, a Danubiandó Argentin Tangó Fesztivál szervezésében is.