"Az élmény elragad, az emlék megmarad!"

Tevékenységi területeink

Az ArtMax minden munkatársa a maga területén kiemelkedő szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, így minden felmerülő problémára könnyedén találunk megoldást, akár a project lebonyolítása közben is. Magas színvonalú szakmai hozzáértésünk kreativitással, precizitással, rugalmassággal,udvariassággal, és megértéssel párosul. bővebben »

Rendezvényszervezés

A rendezvényszervezés vagy szakmai nevén eseménymarketing számunkra nem csak egy rendezvény megszervezése, hanem a marketing stratégia szerves része, ezáltal – a szórakoztatáson kívül – fontos célja és funkciója van. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: stratégiát, koncepciót, tervezést, szervezést, lebonyolítást-megvalósítást, értékelést.

Cégünk a rendezvényszervezés minden területén maximálisan rugalmas és kreatív. Minden rendezvényünk egyedi és kifejezetten az adott ügyfél részére készítjük személyre szabottan, a legapróbb részletekre kiterjedően. Bármilyen rendezvényről legyen szó: kisebb létszámú partnertalálkozókról vagy éppen egy nagy létszámú nyíltfogyasztói rendezvényről. Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, hiszen élményt nyújtunk.
Minden rendezvénytípus megszervezésében otthonosan mozgunk. bővebben »

Esküvőszervezés

A nagy napról mindenkinek határozott elképzelése van, hiszen a lányok nagy része már kiskorában elképzeli ahogyan felnőttként hercege oldalán királylányos ruhában lépdel az oltár elé szerettei simogató tekintetétől övezve. A kisfiúk pedig arról álmodoznak, hogy férfiként elnyerik a legszebb lány kezét, akit majd óvhatnak és kényeztethetnek egy életen át. Ahhoz, hogy ez az álom valóra váljon mindenképpen szükséges egy profi szervező aki leveszi a házasulandók válláról a szervezéssel járó terheket, így az esküvő szervezés nem őrli fel a házasulandókat.

Minden esemény így egy esküvő megszervezése is hosszas előkészületet,nagy precizitást, határozottságot, és magas fokú szakmai tudást igényel. Az ArtMax mindezt ötvözi kreativitással egyediséggel és igényességgel. Garantáljuk,hogy az általunk szervezett esküvő olyan különleges élmény legyen mely átsegítheti a párokat a házasság egy-egy hullámvölgyén is. bővebben »

Kultúra iránti elkötelezettségünk

Danubiando Argentin Tangó Fesztivál – a Hölgyválasz táncstúdióval közösen

A DANUBIANDO ARGENTIN TANGÓ FESZTIVÁL egy nemzetközileg elismert magas színvonalon szervezett rendezvény. Több mint 30 országból érkeztek a tangó szerelmesei erre az eseményre Japántól az Egyesült Államokig, melyet 2009. augusztus 23-30-ig bonyolítottunk le. bővebben »