"Az élmény elragad, az emlék megmarad!"

Kultúra iránti elkötelezettségünk

Danubiando Argentin Tangó Fesztivál – a Hölgyválasz táncstudióval közösen

A DANUBIANDO ARGENTIN TANGÓ FESZTIVÁL, egy nemzetközi, magas színvonalon szervezett rendezvény. Több mint 30 országból érkeztek a tangó szerelmesei erre a rendezvényre, Japántól az Egyesült Államokig, melyet 2009. augusztus 23-30-ig bonyolítottunk le.

A világ legjobb Argentin Tangó Táncosai – Mariano Chico Frumboli y Juana Sepulveda, Damian Roshental Celine Ruiz, Sebastian Arche y Mariana Montes - akiket csak úgy említenek, hogy az Argentin Tangó 3 tenorja - tisztelték meg jelenlétükkel a fesztivált, és adták át tudásuk legjavát a fesztivál keretein belül megtartott workshopokon.

A Művészetek Palotájában megtartott LIBERTANGÓ shown, hazai tangóművészekkel együtt kápráztatták el a közönséget. Olyan különlegességek várták a résztvevőket, mint a Budapest legszebb helyein megtartott tangómaraton, melynek keretein belül végigtangózhattak a Vajdahunyad vártól az Andrássy úton keresztül a Dunapartig, hiszen a tangón kívül célunk volt Budapest szépségének bemutatása a fesztiválra látogató külföldiek részére.